Degeabatologie

sau arta de a fi degeaba. Disectii pe viu.

Dovezile, dovezile?

with 5 comments

„Domnul” Presedinte Basescu a aruncat si bomba: el nu e vinovat pentru promulgarea legii „hai sa dam 50% pentru profesori” fiindca a fost indus in eroare. Evident ca nu e vinovat, nici nu se putea altfel. Vinovati sunt… Tariceanu si Vosganian, care i-au trimis indicatori falsi, cum ca economia o duce bine si mai suporta o doza de populism.

Tinand cont ca Tariceanu a tot avertizat ca daca nu este grau, n-ai nici din ce sa faci spice, m-as mira sincer sa-i fi trimis lui conu Basescu mesajul: „da, ma, putem”. Nu zic c-ar fi imposibil, dar presedintele inca n-a produs vreo dovada, ci doar vorbe la Televiziunea Nationala.

Cred ca mai degraba situatia sta in felul urmator: Basescu din Pont, dupa ce a incercat sa se spele pe maini fara succes prin niste scuze tampite, acum arunca acuzele in tabara adversa.

Evident ca au si liberalii vina lor. Orice om planificat mai pune deoparte daca are parte de crestere. Ca doar o economie sanatoasa se bazeaza si pe e-co-no-mi-si-re. Din pacate, tare mi-e teama ca diversiunea lui Basescu va avea efect, lumea va incepe sa uite povestea si singurii care raman de fraieri sunt profesorii.

Reclame

Written by machiavellian

mai 6, 2009 la 11:56 am

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. vezi că ai dat copy-paste la articolul greşit greşit! sau nu ştiu ce ai făcut dar apare articolul precedent! 😀

  fanitza

  mai 6, 2009 at 12:12 pm

 2. Si, ia zi tu, de unde stii ca nu ma refeream chiar la articolul precedent? 😉

  machiavellian

  mai 6, 2009 at 12:20 pm

 3. de acord cu ideea, dar din cate stiu dom’ prezident n-are la dispozitie decat vreun economist, doi, pe acolo pe la cotroceni. deci, automat, nu avea parghiile necesare de informare, mai ales intr-un guvern care ii era ostil.

  si daca crezi ca tariceanu ar fi zis ca economia se duce de rapa intr-un an electoral… na, stii cum e. totul brici, crestere economica etc.

  mihnea

  mai 6, 2009 at 1:09 pm

 4. Nu mi se pare ca asta e problema, ci ca Basescu aduce o acuza foarte grava fara s-o sustina. Cand venise scandalul cu biletelele de la Cotroceni, nu ezitat sa fluture foi de hartie pe la Teveu. Acum nimic, doar vorbe.

  Sincer, nici mie nu-mi place ca am ajuns avocatul diavolului, aka Tariceanu. Dar, noa, au o vorba si judecatorii: „martorii mint de rup”.

  machiavellian

  mai 6, 2009 at 1:30 pm

 5. „Din pacate, tare mi-e teama ca diversiunea lui Basescu va avea efect, lumea va incepe sa uite povestea si singurii care raman de fraieri sunt profesorii.”

  cool, păi nu e vorba de asta. băsescu îşi permitea să facă asemenea gesturi, pentru că nu are un candidat real, poate cel mult geoană. că doar nu o să îl voteze lumea pe antonescu(ce îmi place că toţi evită să îi spună aşa), pe duda, sau mai rău pe bătăiosu'( http://bataiosu.wordpress.com/2009/05/02/bataiosu-marian-s-a-decis-sa-candideze-pentru-presedintie/ )!

  fanitza

  mai 6, 2009 at 4:41 pm


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: