Degeabatologie

sau arta de a fi degeaba. Disectii pe viu.

Ipocrizia, limbaj comun romano maghiar

with one comment

Sambata, prezent la  Congresul UDMR de la Cluj, Crin Antonescu declara presei ” Mă simt în largul meu printre dumneavoastră, deşi nu înţeleg nicio iotă ungureşte”, „Mă simt în largul meu pentru că există între noi, liberalii, şi dumneavoastră câteva motive de solidaritate peste care nu putem trece şi nu vom trece niciodată. Primul este acela că, în perioada anilor ’90, dumneavoastră, împreună cu noi, noi împreună cu dumneavoastră, am luptat de aceeaşi parte a baricadei pentru a impune libertăţi şi drepturi elementare democratice în România şi am reuşit”

Declaratiile domnului Antonescu sunt tipice politicianului mioritc si asta datorita incarcaturii lor de ipocrizie. Daca cineva isi imagineaza ca legaturile dintre PNL si UDMR au in comun ceva mai profund decat coruptia si tepele comune se inseala amarnic. In Romania politica s-a facut cu un singur scop, acela de a risipi banii cetatenilor.

Mai marii PNL-ului s-au inteles de minune cu groful  Verstoy Atilla in afaceri de cele mai multe ori la limita legii. Faptul ca in judetele Harghita si Covasna  exista o mafie locala  care impiedica dezvoltarea zonei nu a contat niciodata.

Sa nu ne facem deloc iluzii in privinta acestor politicieni caci ei nu se vor schimba niciodata. Fraze ce ilustraza un limbaj de lemn gretos vor fi mereu prezente pe lista meniului lor electoral, in speranta iluzorie ca vor putea cumva sa acopere cu ele o realitate mai mult decat mizerabila.

E firesc ca domnul Antonescu sa se simta in largul sau  langa udmristi, doar  au un interes comun, Banul, pana la urma banul nostru din care ei, o ceata de paraziti, traiesc cu nesimtire.


Reclame

Written by I.M

aprilie 26, 2009 la 8:53 pm

Publicat în Uncategorized

Tagged with , , , ,

Un răspuns

Subscribe to comments with RSS.

  1. „E firesc ca domnul Antonescu sa se simta in largul sau langa udmristi, doar au un interes comun, Banul, pana la urma banul nostru din care ei, o ceata de paraziti, traiesc cu nesimtire.”

    de aia se simt aşa de bine şi europenii pe lângă corupţii noştri. iar despre oficialii americani pe lângă oficialii europeni, ce să mai spunem?! 😀

    fanitza

    aprilie 27, 2009 at 10:52 am


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: