Degeabatologie

sau arta de a fi degeaba. Disectii pe viu.

Duda si CV-ul sau

with 4 comments

Hai mai, e chiar asa mare problema ca si-a ‘umflat’ CV-ul? Chiar am citit pe BestJobs mai demult ca e firesc ca majoritatea persoanelor sa-si faca CV-ul mai frumos, mai atractiv, mai umflat cu alte cuvinte. Tu nu ai facut asta?

Si ce daca si-a umflat CV-ul? In primul rand ma indoiesc ca el personal l-a scris, iar in al doilea rand el nu a primit bani de la nicio matusa Tamara si nici nu e banuit ca a vandut ceva nava din flota comerciala romana. Nu a fost implicat in afaceri controversate sau in scandaluri din politica romana. Daca asta e problema lui, pai e una cat se poate de minora si daca ratam sa avem un om respectat in Europa, cu legaturi bune si care fara indoiala ca ar reprezenta Romania cu success pe plan international, atunci chiar ca ne meritam politicienii pe care ii avem.

Jos Duda umflatorul de CV! Vanghelie presedinte!

Reclame

Written by Ninjalistic

aprilie 25, 2009 la 12:58 pm

Publicat în sa dam cu paru'

Tagged with , ,

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Radu Duda sustine ca este absolvent al John F. Kennedy School of Government, Universitatea Harvard SUA si al Colegiului George C. Marshall din Germania.
  Contactati de Hotnews oficialii Harvard au explicat ca nu se poate spune ca Radu Hohenzollern-Veringen este absolvent, ci a urmat un curs de doua saptamani.<
  Nu e o simpla umflare precum cele obisnuite pe care le gasesti pe majoritatea siturilor de joburi ci este o minciuna ordinara. E intolerabil la un viitor om politic/presedinte sa minta in halul acesta. Ce incredere poti sa ai intr-un astfel de om.

  satrap

  aprilie 25, 2009 at 1:08 pm

 2. Intolerabil pe dracu. Bine ca l-ai tolerat pe Basescu cand a castigat presedintia implicat in plin scandal cu navele vietii. Normal, l-ai votat sa nu iasa corect politicu ala de Nastase. Ai tolerat-o pe Tamara lu asta din urma, incepi sa tolerezi si fenomenul Elena Basescu si pe toti astia de pe scena politica care sunt integri moral, care se zbat pentru binele si interesele Romaniei.

  Asta e problema, ca Radu si-a umflat CV-ul si e o ‘minciuna ordinara’. Tampenii!

  Ninjalistic

  aprilie 25, 2009 at 1:36 pm

 3. Ninjalistic: stii de ce ar fi intolerabil (eu as zice dezamagitor)… pentru ca Duda se prezinta ca un om total diferit de toti ceilalti candidati si in acest caz daca omul e ca toti ceilalti de ce ar merita sa fie ales? Ca are relatii, ca stie sa joace teatru, ca da bine pe sticla, ca ne punem bine cu monarhiile? fata de toti ceilalti mi se pare mai mult o gluma in primul rand ca daca tine atat de mult la Casa Regala sa militeze pentru monarhie si nu ca sa devina presedinte… ca eu unul nu prea vreau un presedinte pe viata fie el Basescu sau Duda…

  Daniel

  aprilie 27, 2009 at 12:04 am

 4. „Ca are relatii, ca stie sa joace teatru, ca da bine pe sticla, ca ne punem bine cu monarhiile” Exact. Nu stiu daca vezi beneficii in astea.

  Basescu cu cine s-a pus bine, cu Libanul? Trebuie sa ai un presedinte care macar sa aiba un discurs coerent si sa nu zica „the dacs came from the trucks”. Sa stie juca teatru, sa fie prietenul tuturor nu sa arate amenintator cu degetul spre Putin.

  Duda macar are experienta serioasa in interactionarea cu diferite personalitati a scenei politice Europene si nu numai.

  Ninjalistic

  aprilie 27, 2009 at 1:13 am


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: