Degeabatologie

sau arta de a fi degeaba. Disectii pe viu.

Eu nu sting lumina la 8 si alte blogareli pe scurt

with 11 comments

1) Am gasit petitia asta la Sorin Platon. Tema: retragerea trupelor romanesti de unde nu au ce cauta, adicatalea Irak si Afganistan. Dati toti cu pixul pe ea.

2) Limba cailor publica o poza in care apare „Moarte ungurilor!” scris de cine stie cine pe un zid clujean. Morala este evidenta din titlu: vezi, draga, ce intoleranti or fi romanii. Nem bai, prin 2002 pe o masa din barul Music Pub sta scris „Transilvania e a noastra” in maghiara. Sfat de la un diavol batran catre unul tanar, Limba cailor: faceti-va curatenie in ograda voastra si apoi comentati de a altora.

3) Cica toata planeta stinge lumina azi la ora 8, cu duma „conservati resursele”. Oameni buni, eu nu sting nimic. Voi pastra aprins exact ce tin de obicei la acea ora: computadorul si becul cu halogen de la lampa de birou. Adica un consum mai mic decat aveti voi la plafoniera in jumatate de ora. Si mai scutiti-ma cu crutarea asta a resurselor, ca sunt prostii. Imaginati-va numai cat curent s-a consumat ca sa transmiteti mesajul cu stinge lumina in toata lumea. Parol!

Reclame

Written by machiavellian

martie 29, 2008 la 8:08 pm

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Vezi ca iti zice Tihi imediat ca, de fapt, el iubeste la romani si nu vrea ca Erdely sa se intoarca la Nagy Ungaria 😉 El vrea ca in Transilvania multiculturala sa ne iubim ca in gradina Edenului si sa ne bucuram de caracterul polietnic al regiunii, regiune care ar duce-o pare-se mai bine fara porcii aia de la Bucuresti 😀

  Phosphoros

  martie 29, 2008 at 8:39 pm

 2. Phosphoros

  martie 29, 2008 at 8:41 pm

 3. La ştiri zicea că s-a redus consumul cu 10-13% pe ziua aia.

  Grădinariu

  martie 29, 2008 at 8:52 pm

 4. Oops, mai sunt 7 min pân’ la opt, da’ vreau să mai joc un Caesar IV! Ce rău îmi pare că nu voi stinge lumina… :((((

  Grădinariu

  martie 29, 2008 at 8:53 pm

 5. Gradinariule, hmmm, Caesar IV e mai nou sau l-oi fi terminat acum multi ani?

  Phosphoros, stiu, ai dat link-ul si pe blogul respectivului.

  machiavellian

  martie 29, 2008 at 9:25 pm

 6. Nu stiu, poate eu nu gandesc bine, dar eu simt o diferenta uluitoare intre un text pus cu un pix pe o masa dintr-un pub subteran, si un text mare scris cu un spray pe un zid intr-un loc bine vizibil de toti trecatorii intr-o strada din centrul orasului. De asemenea simt o diferenta mare intre „Transilvania apartine de cineva” si „Moarte unui popor”.

  Dar poate numai mie mi se pare ca ultimul e mult mai grav…

  Tihi

  martie 29, 2008 at 11:42 pm

 7. Cic-ar fi apărut în 2006.

  Grădinariu

  martie 30, 2008 at 12:11 am

 8. Cel puţin ca metodă de conştientizare a problemelor de mdiu, Earth Hour merită o bilă albă. Părerea mea, poate greşesc.

  Lucian Vasile

  martie 30, 2008 at 12:29 am

 9. Cine a fost cel mai mare ecologist.

  Grădinariu

  martie 30, 2008 at 5:22 pm

 10. Tihi, sunt sigur ca respectivul milita pentru o campanie grassroots in care dorea sa cumpere tot teritoriul „de dupa paduri” si sa-i goneasca pe romani prin dreptul la proprietate. Revin la ce am spus eu: cand voi veti scapa de ai vostri, si noi vom scapa de ai nostri. Pana atunci, mai usor cu pretentiile, deoarece din punct de vedere Constitutional este exact aceeasi incalcare.

  Luciane, este doar vanare de vant. La fel ca „buy nothing day”, dupa cum spuneam si pe alt blog. In plus, tot n-am inteles cu ce ajuta planeta faptul ca eu sting becul o ora. Nu asa ridici problemele, prin actiuni gen Cantarea Romaniei, cum zicea altcineva.

  Mihaie, daca e atat de recent, nu-l stiu. Se pare ca ramasesem la III. Oricum, am citit articolul lui Morar dimineata. 😉

  machiavellian

  martie 31, 2008 at 1:49 am

 11. Machiavellian, „… şi oamenii nu aprind lumina ca mai apoi să o pună sub obroc”. Aşa că da, o voi păstra şi eu pornită dacă nu pentru altceva măcar pentru rolul de simbol, de torţă vie în cartierul meu. Oh Lord, the petrol is dying! Please save Mother Gaya. 🙂

  Schwarzmann Skinski

  martie 31, 2008 at 12:07 pm


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: