Degeabatologie

sau arta de a fi degeaba. Disectii pe viu.

Aha!

with 10 comments

Ma tot intrebam zilele trecute de ce cauta lumea pe google „bucurenci gay” (cu varianta „bucurenci este gay”). De ce ajungea la mine pe blog stiu, am scris de cateva ori despre bucurenci si de cateva ori despre pederasti. Iar cum tatal tuturor asocierilor tampite este gugl, nici nu mai trebuie sa spun nimic.

Ei bine, intrand pe blogul lui Bucurenci am gasit description-ul: „first come the gay, then the schoolgirls, then the industry”. Deci prima problema rezolvata, lumea probabil ca se intreaba daca o fi inversat sau nu pornind de la statusul asta (sau poate de la infatisarea lui, care e alta poveste). Dar o a doua ramane… ce face domnul Bucurel cu poponarii, apoi cu fetitele de scoala si in final cu industria?! Hai, lamuriti-ma si pe mine careva.

Anunțuri

Written by machiavellian

Noiembrie 14, 2007 la 8:14 pm

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. mie blogul lui Bucurenci îmi place mai mult decât al meu. mai ales că la Bucurenci dadatroll lasă o grămadă de commenturi, iar la mine, nimic.

  radugo

  Noiembrie 14, 2007 at 9:06 pm

 2. Si i se inchina tare?

  machiavellian

  Noiembrie 14, 2007 at 9:18 pm

 3. Când era mai mic, fiind mai timid, a f**** gay-ii, când şi-a luat şi el Smart, şi-a făcut curaj şi a trecut la fetiţele de şcoală, acum când e mai mărişor ne f*** industria, prin taxe.
  It’s a sex thing…

  Stelian-Mihai Grădinariu

  Noiembrie 15, 2007 at 7:07 am

 4. alo

  Stelian-Mihai Grădinariu

  Noiembrie 15, 2007 at 7:08 am

 5. Alo?

  machiavellian

  Noiembrie 15, 2007 at 10:05 pm

 6. Publicasem un comentariu, care n-a mai apărut. Ca să verific dacă nu sunt probleme „tehnice”, am mai trimis un comentariu, cu „alo”.

  Stelian-Mihai Grădinariu

  Noiembrie 16, 2007 at 5:49 pm

 7. Era la spam. Blestemat fie Akismetul azi si maine si in vecii vecilor, amin.

  machiavellian

  Noiembrie 16, 2007 at 6:59 pm

 8. chiar asa, istetimea mea e depasita total de faza aia cu intii poponarii, pe urma scolaritele. cred ca e o treaba pe care o intelege numai un cerc restrins de initiati, deci tipul e mason.

  nenea cosmos

  Noiembrie 16, 2007 at 8:54 pm

 9. Da, e posibil sa fie un cod pentru ceva de genul: „Bucurenci a intrat in wordpress, vizuina este ocupata, puteti porni revolutia rosie in Guatemala”.

  machiavellian

  Noiembrie 16, 2007 at 11:05 pm

 10. “First come the gay, then the schoolgirls, then the industry” e un citat din serialul “Sex and the City”, pronuntat de publicista Samantha, care incerca sa-l incurajeze pe amantul ei actor/fotomodel. A spus chestia asta ca sa-l convinga ca nu e rau daca primii lui fani vor fi gay-ii, pentru ca dupa ei vin scolaritele, dupa care in sfirsit vine industria modei si a filmului. In felul asta Samantha ii demonstra tinarului aspirant care sint etapele succesului mediatic. Concluzia e ca gay-ii dau startul care este continuat de scolarite si apoi preluat de industrie.

  atlas

  Octombrie 12, 2009 at 1:09 am


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: