Degeabatologie

sau arta de a fi degeaba. Disectii pe viu.

Tara tuturor posibilitatilor

with 4 comments

Nu, nu este SUA, e chiar tara noastra

 • Vazand ca incidentul nepotelei e trecut, uitat si ingropat, Norica Nicolai se vrea ministru al justitiei. Adica s-ar putea sa avem un ministru mai prost decat celalalt. Propun o lapidare publica, ca si asa nu i-a facut nimeni nimic pentru porcaria cu nepotica. Se mai baga careva?

 • Domnul ministru Nicolaescu, suparat ca medicii romani pleaca prin strainataturi pentru un trai mai bun s-a gandit sa contracareze trendul. Cum? Pai, dand cu bata in balta, evident. Ministrul vrea sa dubleze anii de rezidentiat. Adica, nu mai sunt de ajuns cei 2 ani de medicina familiala dupa ce ai tras jugul celor 6 de medicina generala, iti mai trebuie inca doi suplimentari. Sau daca vrei sa fii chirurg ai toate sansele sa stai 12+6+12 = 30 de ani pe bancile scolii. Cred ca Nicolaescu the Ripper tine neaparat ca din ministru sa ajunga macelar.
 • „[T]oate fiintele sunt modificate genetic pentru ca sunt rezultatul imbinarii cromozomilor de la mama si de la tata, pe cale naturala.” Aceasta halucinanta fraza ii apartine lui Petre Daea, senator PSD si fost Ministru al Agriculturii. Vrand sa faca apologia organismelor modificate genetic, acesta a declarat ca „nicaieri in lume nu exista o concluzie din care sa rezulte ca modificarea genetica este daunatoare”. Probabil ca studiile sale in agronomie si doctoratul in aceeasi ramura stiintifica nu l-au invatat ca daca vorbesti de modificari genetice te referi strict la cele pe care le face omul intentionat asupra unui organism biologic (fie bacterie, planta sau animal), iar cele care apar natural poarta alte nume (mutatii, ereditate, etc). Si nici experienta Talidomidei nu i-a spus ca in chimie (iar biologia e o surioara mai mica a ei) nu exista prezumtia de nevinovatie. Deci sa-i amintim. Talidomida a fost obtinuta pe la inceputul anilor `50. Nu se stia nimic despre noua substanta, iar testarile insuficiente au aratat ca nu exista toxicitate. S-a prescris timp de un deceniu pentru combaterea greturilor de dimineata la femeile gravide. Rezultatul: peste 10 000 de copii nascuti cu malformatii grave. Sa mai trag vreo concluzie?
Reclame

Written by machiavellian

octombrie 10, 2007 la 10:55 am

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. norica nicolai e aia care a pus`o pe nepoata`sa sa voteze in locul ei, nu?
  mortii ei de scoafa, ar trebui sa faca puscarie.

  david0ff

  octombrie 10, 2007 at 3:01 pm

 2. Da, aceea e, unica. Macar PRM-istul ala care a votat de doua ori si-a dat demisia dupa ce a fost prins. In schimb, nesimtita asta se vrea ministru acum.

  machiavellian

  octombrie 10, 2007 at 9:09 pm

 3. Să trăiască veşnic Nicolaescu ăsta, genialu’! Dar nimeni şi nimic nu se compară cu Decebal Traian R3m3ş. Sunt curios cum vor scoate cămaşa acum cu nenorocitul ăsta la fel de veşnic şi el.

  bovanne

  octombrie 11, 2007 at 12:03 am

 4. Apropo de fraze halucinante la halucinanţii noştri parlamentari – Radu Berceanu a spus că „Problema homosexualilor trebuie privită bărbăteşte, în faţă“…

  lucianv

  octombrie 11, 2007 at 10:37 pm


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: