Degeabatologie

sau arta de a fi degeaba. Disectii pe viu.

Proletari din toate tarile, uniti-va!

with one comment

S-a lansat un nou proiect wiki: Anarhopedia. Curios cum sunt din fire a trebut sa intru neaparat. Cica se vrea o replica „anarhista” la adresa unor wikiuri clasice.

Ei bine, vazand ca pagina principala e seaca si nu te duce la aproape nimic, am ales optiunea Pagina aleatoare, care m-atrimis aici. Cica:

Feminism-ul este un termen folosit pentru a exprima o miscare sociala care sustine o egalitate pe plan social, economic, si politic a sexelor in lume. Aceasta nu este o miscare omogena si contine mai multe sub-miscari , dintre care toate sunt feministe.

Deci sa vad daca inteleg bine: feminismul este o miscare neomogena formata din mai multe submiscari, dar toate acestea feministe. Pai, bai domle`, merele sunt mere. Daca n-ar fi mere, n-ar mai fi mere, nu? La fel si cu feministii astia.

Incep sa ma intreb daca autorul paginii a terminat macar gimnaziul. Si cum nu cred, ii sugerez sa se apuce de maturat strazi – ar face un bine mult mai mare lumii.

Reclame

Written by machiavellian

august 29, 2007 la 3:10 pm

Un răspuns

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] politica , media si medii , muntii nostri aur poarta   Mai demult va povesteam despre enciclopedia anarhista, copie proasta de Wikipedia. Ei bine, am mai dat o raita pe acolo. Am descoperit ceva foarte-foarte […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: