Degeabatologie

sau arta de a fi degeaba. Disectii pe viu.

Cand teoria nu corespunde realitatii….

with 3 comments

Cica Lynn Lavner, cunoscuta comedianta, muziciana si – neaparat de mentionat – lesbiana americana spunea:

Biblia contine 6 mustrari pentru homosexuali si 362 pentru heterosexuali. Asta nu inseamna ca Dumnezeu nu-i iubeste pe heterosexuali, ci doar ca acestia au nevoie de mai multa supraveghere.

Citatul l-am gasit pe un blog. Dupa ce reda cuvintele respectivei, autorul spune „Indiferent daca sintem de acord sau nu, trebuie sa recunoastem ca exista logica in afirmatia de mai sus.”

Ei bine, hai sa analizam putin. Normal ca e trendy sa ii consideram pe heterosexuali rai si sa-i admonestam, doar sunt niste copilasi rai si homofobi care trebuie batuti la fundulet. Deci citatul este perfect pentru lumea in care traim. Exista oameni buni (homosexuali, doar 6 observatii dumnzeiesti) si oameni rai (heterosexuali, vezi 362 de mustrari!). Ptiu, scuip sa nu ma deoache careva.

Tare vad ca cei care sustin homosexualitatea au o placere aproape perversa – sa indraznesc chiar orgasmica? – pentru sofisme. Nu e primul caz pe care il intalnesc (vezi aci`)

Exista o greseala de logica in citat si se pare respectivul blogger n-o percepe, de parca ar fi mare scofala. Dumnezeu mustreaza oamenii in general de 362 de ori si pe homosexuali de inca 6 ori. Asa ca, homosexualii fiind si ei oameni sunt mustrati de 362 + 6 = 368 ori. Artitmetica de clasa a IV-a, domle`, doar 368 e mai mult decat 362. Sau poate m-am inselat si membrii comunitatii gay nu au particulela sapiens sapiens pe langa Homo.

Mda, deci cel mai bun mod de a demonstra cuiva ca teoria corectitudinii politice are baze reale este metoda comunista. Cand teoria nu corespunde realitatii, e vina realitatii si ea trebuie schimbata cu orice pret. Teoria e infailibila si dupa destule modificari ale colegei sale realitate orice devine posibil, nu?

Reclame

Written by machiavellian

iulie 11, 2007 la 4:57 pm

Publicat în corectie politica

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Oafa respectiva banuiesc ca pretindea ca Biblia sa se adreseze oamenilor cu formula: „drajilor, atat hetero cat si homosexuali”. Caz in care ar fi fost de acord ca cle 368 ii privesc pe homi si hoame.

  Mda. Tampenia este polimorfa. Inteligenta e plictisitoare, rar sa aiba doua-trei culori, adesea arata uniform.

  Toate cele bune,
  Radu Iliescu

  Radu Iliescu

  iulie 11, 2007 at 8:07 pm

 2. Hmm, m-am gandit si cum putem arata pornind de la cuvintele „pline de logica” ale respectivei cum hotii sunt mai putin rai decat cei care prefera sa nu fure.

  Dumnezeu nu critica pungasii decat de un numar redus de ori, ca doara or mai fi si alte pacate. Sa zicem ca acest numar este n.

  Ei bine, nehotii sunt criticati de 368-n ori ca nehoti. 368-n depaseste cu mult pe n, n fiind un numar mic. QED.

  machiavellian

  iulie 13, 2007 at 12:26 am

 3. […] “gay” prin analogie cu nazistii Cateva greseli in argumentarea pro-gay. O analiza critica Cand teoria nu corespunde realitatii…. In care se arata ca homosexualii este rai Miracolu` lu` […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: