Degeabatologie

sau arta de a fi degeaba. Disectii pe viu.

Baga-v-as reclama de unde ati scos-o!

with 6 comments

An de an citesc in agentiile de presa straine ca se fac presiuni legislative impotriva spamului. Totusi, spamul nu e atat de problematic. Instalezi un filtru bun, iar in Inbox ajunge doar ce trebuie, ce ne intereseaza si mai ales nu contine „child porn”, „3nlarg3 ur p3nus” sau „meet jewish singles near you”.

Din cand in cand se mai aresteaza cate un spammer. E foarte bine. As vrea s-o faca si la noi. Nu ma intereseaza ofertele de parteneriatele economice sau lectii de agatat femei, la un pret foarte mic.

Si nu doar atat. Daca tot aresteaza, sa-i aresteze pe aia care imi plaseaza corespondenta comerciala nesolicitata in casuta postala. In cea adevarata, nu in email. Si sa-i amendeze usturator.

Zi de zi cand vin acasa ma trezesc sub asaltul postal al Corei, Metro, Sigma Center si a altor superhipermarketuri in care nu calc. Dragilor proprietari, intelegeti niste lucruri simple:

 • Nu am avut niciodata intentia de a cumpara de la voi.
 • Nu am intentia aceasta in prezent.
 • Nu am intrat niciodata singur intr-un magazin de acest gen si se poate numara pe degetele de la o mana de cate ori am intrat insotit.
 • Reclamele voastre nu ma vor convinge sa cumpar de la voi si reusiti doar sa ma calcati pe nervi.

Si fiindca banuiesc ca statul nu se sesizeaza, am o idee. Voi aduna toate revistele, pliantele si reclamele lor tampite, le voi sorta si voi scrie cu markerul: imi bag picioarele in voi, nu imi mai trimiteti reclame. Dupa aceea le plasez strategic in cutiile postale de la magazin, sa vada si ei.

Contribuie careva?

Reclame

Written by machiavellian

iunie 28, 2007 la 7:00 pm

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. ok, inteleg, reclamele din casuta postala sunt mai enervante decat cele virtuale.

  dar ce nu inteleg, este de ce nu vrei sa iti faci cumparaturile din hypermarketuri sau supermarketuri?

  Revolver

  iunie 28, 2007 at 9:22 pm

 2. Despre asta as putea sa scriu un articol intreg.

  Hai sa dau un singur argument: pierdere de timp. Niciodata nu fac cumparaturi mari si nu are rost sa intru intr-un cevamarket pentru o paine si o sticla de apa plata, cand magazinul de la colt are acestea.

  machiavellian

  iunie 29, 2007 at 5:49 pm

 3. e un argument bun, dar nu e general. in oricecaz, cred ca te afli printre putinii care considera ca reclamele din casuta postala sunt complet nefolositoare.

  deobicei curat cartofi deasupra lor. de asemenea imi tai ungiile deasupra lor. sunt totusi utile tinand cont ca nu cumpar presa(prefer sa o citesc online).

  cat despre hypermarketuri, eu consider cand sunt o afacere foarte profitabila pentru consumator. un exemplu ar fi: ma duc si cumpar un bax de 24 de hartii igienice, care costa cam 40 de mii de lei vechi. treaba asta o fac odata la o luna sa zicem. o hartie igienica la magazinul din colt costa intre 3000-4000 de lei vechi. astfel pe mine o hartie, care e de o calitate mult superioara a celei din magazinul de la colt ma costa 1600 de lei vechi. plus ca economisesc timpul in care mi-as lua 24 de hartii de la magazinul din colt.

  ca sa nu mai vorbim de preturile foarte bune la carne, preparatele din carne, sucuri naturale si alte asemenea. cat despre paine, o paine ma tine cam 3 zile. deci merg odata pe saptamana la hypermarket si de doua ori la magazinul de la colt.

  oricum, presupun ca odata ce vei incepe sa faci cumparaturi pe tremen lung vei apela si tu la hypermarketuri.

  Revolver

  iunie 30, 2007 at 2:25 am

 4. Si eu folosesc reclamele pentru curatat de cartofi. Dar la cate reclame primesc, as putea hrani cu cartofi doua familii zilnic.

  machiavellian

  iunie 30, 2007 at 2:53 am

 5. barbate esti nebun intr-o era a vitezei nu te inteleg pe cuvant cum poti afirma ca nu te intereseaza reclamele sunt chiar folositoare

  radu

  februarie 19, 2008 at 12:52 am

 6. barbate radu, poate ai fost ironic, poate ai fost sarcastic, poate ai fost plat. cand inveti sa folosesti niste semne de punctuatie? iti recomand cu caldura paginile din Indreptarul ortoepic, ortografic si de punctuatie. alea despre punctuatie, fireste…

  Radu Iliescu

  februarie 19, 2008 at 10:49 pm


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: