Degeabatologie

sau arta de a fi degeaba. Disectii pe viu.

Tara lu’ nimenea

leave a comment »

a) Excursie in Busteni. Seara la o bere, intr-un local decent. La masa din fata, niste capitalisti (locuitori ai capitalei, doar n’om imfiera pe nime cu manie proletara) fac galagie mare. Nu tineam neaparat sa-i ascult, dar se pare ca ei doreau sa-i bage in seama toata lumea. Din discutii era clar ca fac parte din mult iubitii nostri conducatori, parte a guvernului sau apropiati ai alora.

Intermezzo poetic:

Fufa de peste 40: Si, te mai droghezi?
Fufa de sub 35: Nu.
Fdp40: Arata venele.
Fds35: Ia.

Dupa aceasta replica, Fufa tanara isi sufleca manecile si isi etaleaza venele – evident ca vazuse tot barul. Asa ca sa tot stai si sa tragi concluzii: la asa conducatori, asa tara.

be) Doua zile mai incolo, in Brasov, zilele orasului. In Piata Sfatului, trei tipe focoase, imbracate de parca ar participa la cine stie ce festival medieval, impart pliante. Ajungand in apropiere devin si io unul dintre fericitii posesori ai unei reclame.

Dupa primu` aruncat de ochi realizez ca intreg pliantul e in ungureste. Habar n-am ce scria pe el, deci nu pot sa reproduc. Intrebare: de ce mama naibii ar raspandi cineva reclame exclusiv in maghiara in mijlocul Brasovului?!

ce) Circula o barfa noua. Cica se face ca deputatu nost obisnuit nu prea sta bine cu fizicu si cu relaxarea, asa ca s-ar putea sa se apuce de cheltuit banii contribuabilului. E adevarat ca frecatul mentei si absenta de la sedinte este un lucru foarte obositor, asa ca vor mai suge de la buget intre 659 si 1053 de euroi pe an – de cap.

Totusi, sa ne consideram norocosi. Pachetul obisnuit este in valoare de 1900 de euro, dar firma va reduce la sumele de mai sus, daca se inscriu cel putin 50. Si punem pariu c’o s-o faca?

Reclame

Written by machiavellian

aprilie 16, 2007 la 9:17 pm

Publicat în pe banii nostri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: